Beste bezoeker,

In 2007 is Opsi BV opgericht. De naam Opsi is ontstaan uit de beginletters van OPtical SIgn.
In de beginfase lag de nadruk vooral op de "lichttransporterende" platen, tegenwoordig ook krasplaten genoemd.

Echter, al snel werd duidelijk dat de markt daar toen nog niet klaar voor was en zijn we op zoek gegaan naar nieuwe markten. Hierbij kwamen we uit bij interieurbouwers en producenten van koelingen. De veelzijdigheid en het unieke van de interieurbouw is ons op het lijf geschreven. Met onze kennis en producten kunnen wij namelijk perfect inspelen op de specifieke wensen van de klant om hen zodoende te bieden wat ze voor ogen hebben. En niet onbelangrijk; binnen het budget.

In 2008 zijn we ons meer gaan richten op de markt van de koelingen. Koelingen en vriesmeubelen worden tegenwoordig voorzien van een dagafdekking. Hiervoor hebben we diverse profielen ontwikkeld om de schappen en/of koof te voorzien van LED verlichting. Inmiddels hebben we al ongeveer 500 supermarkten, variërend van een actie tot gehele winkel, voorzien van onze LED armaturen. Onder het schap, achter het prijskaartprofiel of in de koof; we draaien onze hand er niet voor om! We werken samen met de eind-afnemer, maar leveren aan de fabrikanten en installateurs.

De komende jaren gaan we ons verder richten op de supermarktbranche in zowel binnen- als buitenland. Vanzelfsprekend blijven we daarnaast onze interieurbouwers, winkelinrichters, displaymakers, carrosseriebouwers en installateurs full support geven om samen met hen dat unieke product neer te zetten!

Onlangs hebben wij ons logo vernieuwd en vonden wij dat de website niet achter kon blijven.
De website hebben we omgedoopt tot portfolio en is voor u als klant, leverancier of belangstellende. Graag laten we hierop zien wat we de laatste jaren gepresteerd hebben, maar we willen de website ook regelmatig updaten. Hierbij kunt u ook een rol spelen! Heeft u foto’s van een (gezamenlijk) project die u graag op deze website wilt tonen? Stuur deze dan naar info@opsi.nl.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze website en hopen dat u regelmatig terug zult komen.

Team Opsi

Opsi BV
Kruisstraat 48B
4926 AH Lage Zwaluwe
The Netherlands

Tel. +31 (0)168 486474
Fax +31 (0)168 484515
info@opsi.nl

 

routeplanner